logo

Choose your language:

nederlands geselecteerd select english
  • fotoslider

'Uw wens is ons bevel'

Over ons

VHV Flowers and Greens bestaat officieel sinds begin 2012. De samenwerking tussen de ‘VH’ (Van Horssen Fruit en Flora) en de ‘V’ (Verhoeven Bloemen) is overigens één die jaren teruggaat. Van Horssen Fruit en Flora is een bedrijf dat zich altijd heeft beziggehouden met import- en exportprojecten wereldwijd. Verhoeven Bloemen heeft zich over de jaren heen al bewezen als een betrouwbare bloemengroothandel met een passie voor haar product. De samenwerking heeft officieel vorm gekregen in VHV Flowers and Greens BV die u als klant op deze manier nog sneller, efficiënter en goedkoper van dienst kan zijn!

VHV Flowers and Greens is een bloemengroothandel die zowel binnen Nederland als ver daarbuiten haar passie probeert te delen met u als klant. We werken vanuit de visie dat de lijnen tussen kweker en klant zo kort mogelijk moeten zijn en dat de schakels die tussen de kweker en de klant zijn betrouwbaar moeten zijn en blijven. VHV Flowers and Greens wil graag deze betrouwbare schakel vormen tussen onze kweker en u als afnemer. Dit kunnen we voor u bereiken doordat we alle importproducten direct bij de bron halen, hier met een klein en efficiënt team werken en uiteindelijk een zeer lage overhead hebben.

Hier omheen probeert VHV Flowers and Greens met u op een flexibele manier te werken en uw wensen en eisen een duidelijke plek te geven. Wij bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om bij onze faciliteit uw bestelling af te halen, waarbij u meteen de mogelijkheid heeft om eens rond te neuzen in de producten die u misschien vergeten was. Heeft u uw bestelling liever thuis gebracht, kan dat uiteraard door middel van onze bezorgservice ook geregeld worden.