logo

Choose your language:

nederlands geselecteerd select english
  • fotoslider
'We laten u deel uitmaken            
van het beste uit Holland!'
foto blok 1

The best of Holland Collection

Nederland staat ten allen tijde nog steeds bekend om haar bloemen. VHV Flowers and Greens is zich daarom op internationaal gebied ook aan het uitbreiden met een bloemen export afdeling. Wij bieden afnemers wereldwijd...

foto blok 2

Bloemen vers van de klok

VHV Flowers and Greens is bijna dagelijks op de tribune van Flora Holland Rijnsburg te vinden. Deze gang van Zaltbommel naar Rijnsburg is uw garantie op vers product!

foto blok 3

Snijgroen

Naast bloemen, kan VHV Flowers and Greens u ook het hele pakket aan groen aanbieden. Ook in het groen, geloven wij in korte lijnen en daarom importeren wij het grootste gedeelte van onze groen pakket zelf zodat wijj u het product met een versheid garantie kunnen aanbieden...

Welkom

VHV Flowers and Greens heet u van harte welkom op onze website. Wij hopen dat het bezoeken van deze website u als potentiƫle relatie kan overtuigen dat in een tijd waar de 'bewuste consument' waar voor haar geld wil, VHV Flower and Greens een betrouwbaar en flexibele schakel kan worden tussen de kweker en u als bloemengebruiker. Onze drive is uw tevredenheid als klant en dat vertaalt zich naar onze missie namelijk hoog kwaliteit product aanbieden voor een werkbare prijs!

Levering

Lokale bestellingen worden de volgende dag al geleverd. Buitenlandse klanten: vertrouw erop dat uw product nooit later aankomt dan het beste dat we kunnen!

Maak een afspraak

Bent u ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor een zakelijke relatie met VHV Flowers and Greens voor uw bedrijf? Neem dan meteen contact met ons op!

Gemakkelijk bestellen

We gaan zo flexibel mogelijk om met u als klant. Uw wens is ons bevel! We bieden onze klanten de mogelijkheid van zowel aankopen doen via ons bedrijf als service aan de deur!

Direct van de kwekers

We krijgen ons werk voor elkaar door rechtstreeks van de kwekers te kopen en importeren, te werken met een compact en efficiƫnt team en een lage overhead te houden!