logo

Choose your language:

nederlands geselecteerd select english
  • fotoslider
'Rechtstreeks van de klok is uw garantie voor          
een vers product'

Wat kunnen we voor u betekenen?

Bloemen vers van de klok…
VHV Flowers and Greens is bijna dagelijks op de tribune van Flora Holland Rijnsburg te vinden. Deze gang van Zaltbommel naar Rijnsburg is uw garantie op vers product! De plek waar miljoenen bloemstelen onder de ogen van onze inkoper doorgaan is voor ons ook de plek waar wij de kwaliteit van onze en uw producten kunnen bekijken, beoordelen en afdrukken. Vanwege de verscheidenheid aan bloemen en kwaliteiten, staan uw wensen als klant ook centraal bij de aankopen die gedaan worden op de klok.

Snijgroen…
Naast bloemen, kan VHV Flowers and Greens u ook het hele pakket aan groen aanbieden. Ook in het groen, geloven wij in korte lijnen en daarom importeren wij het grootste gedeelte van onze groen pakket zelf zodat wijj u het product met een versheid garantie kunnen aanbieden. U als klant mag er ook vanuit gaan dat wij onze leveranciers continu controleren en stimuleren om naar een kwaliteit te streven waar wij allemaal van profiteren!

The best of Holland…
Nederland staat ten allen tijde nog steeds bekend om haar bloemen. VHV Flowers and Greens is zich daarom op internationaal gebied ook aan het uitbreiden met een bloemen export afdeling. Wij bieden afnemers wereldwijd de mogelijkheid om te genieten van het beste wat Nederland aan bloemen te bieden heeft. Ook hierin proberen wij de lijnen kort te houden door met betrouwbare partners met een bestaande distributie lijn te werken. Op die manier hebben wij onze bloemen ook op internationale bestemmingen heel snel ter plaatse.

zijkant foto1
zijkant foto2
zijkant foto3